En kveld for ikke så lenge siden tok Ørjan og Chritoffer en kultiverings tur i ''bekken''
Hovedsaklig for og luke ut alt småfisken. Dette gjør vi for å øke snttvekta i vannet, iløpet av di 10 årene vi har drevet me dette har snittvekta økt fra 250 gram til 5-600 gram!fiskene som vi tar ut fra bekken ligger på ca 2-300 gram å denne fisken egner seg utmerket til stekefisk! jeg (christoffer) tok me 5 ørreter hjem å lagte et herremåltid!
Hovedsaklig for og luke ut alt småfisken. Dette gjør vi for å øke snttvekta i vannet, iløpet av di 10 årene vi har drevet me dette har snittvekta økt fra 250 gram til 5-600 gram!fiskene som vi tar ut fra bekken ligger på ca 2-300 gram å denne fisken egner seg utmerket til stekefisk! jeg (christoffer) tok me 5 ørreter hjem å lagte et herremåltid!
Sløy og filiter fisken... deretter stek fisken i margarin til den blir gylden og brun
Sausen leeger du ganske enkelt! smelt margarin og tilsett fløte itl sausen blir passe tykk og smaker bra! Når dette er korkt opp tilsetter du fesk dill.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar